25% rabatt på posters hos Juniqe

Innehåller annonslänkar för Juniqe, The Body Shop, Lindex, Hudoteket, Ellos och Norvital

Butiken Juniqe har nu ett erbjudande om 25% rabatt på ett urval av posters och prints i standardramar. Juniqe har ett stort utbud av posters med olika motiv.

Slutdatum: 2020-03-15

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.juniqe.se


Hos The Body Shop har man nu ett medlemserbjudande om 20% rabatt på allt i butiken. Uppge rabattkoden här nedan i samband med betalning. Observera att erbjudandet endast gäller om du är eller blir medlem.

Slutdatum: 2020-03-13

Kod: LYBCSE

Länk: https://www.thebodyshop.comLindex erbjuder nu 25% rabatt på hela sortimentet av underkläder från Sloggi. Använd rabattkoden här nedan i kassan i samband med betalning. Kampanjen gäller både online och i butik.

Slutdatum: 2020-03-15

Kod: sloggi25

Länk: https://www.lindex.com


Idag är det sista chansen att ta del av erbjudandet hos Hudoteket om 20% rabatt på hårvårdsprodukter från Olaplex. Erbjudandet finns tillgängligt fram till midnatt, så passa på!

Slutdatum: 2020-03-11

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.hudoteket.se


Ellos har nu ett erbjudande om 30% rabatt på den dyraste varan, inklusive varumärken. Kampanjen gäller dam, herr, barn och hem. Uppge rabattkoden här nedan i kassan.

Slutdatum: 2020-03-13

Kod: 415719

Länk: https://www.ellos.se


Provexin®A100HF är en ny gel som är utvecklad för att ge tillbaka hårväxt för de som lider av ärftligt håravfall. Kliniska studier visar att nästan 60% får håret tillbaka efter regelbunden användning av gelen. Norvital har nu ett erbjudande om att testa Provexin®A100HF till halva priset.

Slutdatum: Inget slutdatum angivet.

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.provexin.se


Reavaror hos våra butiker


[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

sexton + sexton =