45% rabatt på nya sommardäck hos Dack-online

Innehåller annonslänkar för Dack-online, Apohem, Homeroom, Skistart, MEDS och Bonnier

Nu under våren (som snart kommer) har däckföretaget Dack-online ett erbjudande om hela 45% rabatt på nya sommardäck. Kampanjen pågår fram till slutet av maj.

Slutdatum: 2020-05-31

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.dack-online.com


Hos Apohem har man nu ett erbjudande om 15% rabatt då man handlar för 350 kronor eller mer och uppger rabattkoden här nedan i kassan. Erbjudandet gäller ej receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning och redan nedsatta varor.

Slutdatum: 2020-03-08

Kod: APO15

Länk: https://www.apohem.seHomeroom har nu en kampanj på våffeljärn inför Våffeldagen den 25:e mars. Fram till den 25:e erbjuder man 25% rabatt på utvalda våffeljärn i butiken.

Slutdatum: 2020-03-25

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.homeroom.se


Hos Skistart har man nu ett erbjudande om 20% rabatt på valfri vara i butiken, uppge rabattkoden här nedan i samband med betalning för att få din rabatt. Erbjudandet gäller ej cyklar, vagnar, elektronik, träningsredskap, presentkort och kosttillskott.

Slutdatum: 2020-03-05

Kod: S20

Länk: https://www.skistart.com


Den här veckan har MEDS ett erbjudande om 15% rabatt på vackra örhängen från Blomdahl. Sortimentet består av drygt 40 artiklar i olika färg och form.

Slutdatum: 2020-03-09

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.meds.se


Nu får du prova 4 nummer av tidningen Teknikens Värld för bara 129 kr (ord.pris 316 kr). Dessutom får du en snygg mobil/nyckelhittare och en klassisk rutig pläd på köpet utan extra kostnad. Teknikens Värld grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister.

Slutdatum: Inget slutdatum angivet.

Kod: Kampanjen kräver ingen kod.

Länk: https://www.kampanj.bonniermag.se


Reavaror hos våra butiker


[products limit=”4″ columns=”4″ category=”rea” orderby=”rand”]

Lämna en kommentar

fyra × ett =